A társaságról – cégismertető

Home  >>  A társaságról – cégismertető

Köszöntjük az INNOVO-PATAK Sárospataki Városfejlesztő Nonprofit Kft. hivatalos honlapján!

Az Innovo-Patak Sárospataki Városfejlesztő Nonprofit Kft-t 2007 őszén Sárospatak Város Önkormányzata alapította egyes városfejlesztési közfeladatainak ellátása céljából. 2010 óta a Kft végzi számos Európai Unió által támogatott fejlesztés előkészítését, irányítja annak megvalósítását.

A Kft 2015 őszétől a Sárospatak, Kossuth L. út 50. szám alatti új székhelyen végzi napi projektmenedzsment tevékenységét.Sárospatak Város Önkormányzata 2015-ben sikeresen zárta a „Kiemelt turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése (ÉMOP-2.1.1./F-14-2014-0001)” című projektet, amelynek keretében egy új turisztikai szolgáltatás helyszínét és eszközállományát alapozta meg.

2016 januárjában a képviselő-testület azzal bízta meg társaságunkat, hogy a Kossuth u. 50. szám alatt felújított épületben a beszerzett eszközök felhasználásával egy turisztikai szolgáltató létesítményt hozzon létre és üzemeltessen.

A ZÖLDÚT turisztikai központ megszerezte a működéshez szükséges jogosultságokat, ennek köszönhetően 2016. április 16-án 10:00 órai kezdettel került sor az üzlet megnyitására.