Túraútvonalak elektromos autóval

Home  >>  Túraútvonalak elektromos autóval

Ajánlott túrák:

  • Városnéző körút:

Sárospatak több évszázados, gazdag történelmét bemutató körutak során városunk értékeit valamint az itt született, itt tanult, itt élt hírességekre való megemlékezéseinket fedezhetik fel az ide látogató zarándokok. Ezután kedvet kapva a nézelődésre, sétára, akár az ötszáz forintos bankjegy hátoldalán látható sárospataki várba is ellátogathatnak.

  • Pincetúra:

Sárospataktól alig pár kilométerre fekszik Hercegkút sváb település. Pincetúránk alkalmával a világörökség részét képező Gombos-hegyi pincesort tekinthetik meg utasaink, majd végigjárhatják a Jézus szenvedéseit idéző, 14 stációból és a dombtetőn lévő Feltámadás Kápolnából álló Kálváriát.

  • Pincetúra borkóstolóval:

A Tokaj-hegyaljai borvidék közepén lehetőség nyílik a helyi jellegzetesség kóstolására is. Partnereink között több éves tapasztalattal rendelkező borászok vannak, akik végigkalauzolják Önöket a szőlőművelés és a borkészítés rejtelmein egy borkóstolás keretén belül. Igény esetén a kóstolást borvacsorával is egybeköthetik. A “hegy levét” előre egyeztetett időpontban tudjuk kínálni, mivel a pincéknek nincsen állandó nyitvatartásuk.