Zöldutazás

4×4 – Terepre fel!

Számos szolgáltatásunk közül, az egyik legnépszerűbb a terepautózás, ami nem is csoda, hiszen minden korosztály számára élvezhető.

Legyen szó terep túráról, vagy “taxiról”, a terepautóink készen állnak. Alapvetően két túra útvonlon járnak autóink, egyik a Tengerszem szépségét hivatott bemutatni, a másik Hercegkút kincseit tárja fel utazóink előtt. Mindkét úticél közkedvelt, hiszen a világörökség részét képző, féltve őrzött értékeket tárja mindenki elé. Az út során nem csak a fizikai látnivalók nyújtanak szemet gyönyörködtető látványt, hanem maga az út, a minket körülölelő táj is.  

Igény esetén egyedi útvonalakon is nyújtunk szolgáltatást, de ehhez előzetes egyeztetés szükséges, hiszen a terepen való közlekedés törvényi feltételeit is számba kell vennünk, mely alapján tudjuk eldönteni, hogy a kérést hogyan tudjuk teljesíteni.

Kijelölt helyszíneken lehetőséget biztosítunk arra, hogy az összkerékért rajongók kipróbálhassák a kis John Deere-jeinket, hiszen szeretnénk, ha mindenki számára élménydús pillanatokat adhatnánk!

Egy borkóstolás után megszokott, hogy taxi várja a résztvevőket, ám mi terepen, izgalmas úton szeretnénk ezt megvalósítani!